Bijeenkomst Heemskerk Flowers

Op 9 april komt het Controllers Netwerk bij elkaar bij Heemskerk Flowers, Rijnsburg. Het Controllers Netwerk staat in het teken van het delen van kennis met elkaar. De leden leggen diverse dillema’s bij elkaar neer en krijgen hier feedback op. Tijdens de sessie van het Controllers Netwerk zijn we te gast bij Heemskerk Flowers. Onze speciale gast is Matthijs de Ruiter.

Programma
15.00 uur Ontvangst en rondleiding
16.00 uur Start sessie
18.30 uur Diner
20.30 uur Einde

Deze sessie is exclusief voor leden van het Controllers Netwerk. Door deel te nemen kunt u maximaal drie PE uren ontvangen.

Locatie 
Deze bijeenkomst vindt plaats bij Heemskerk Flowers, Laan van Verhof 65, 2230 AE Rijnsburg. Het diner vindt plaats bij een nabij gelegen restaurant.

Bent u nog geen lid, maar wilt u wel deelnemen?
Leden van het Controllers Netwerk nemen kosteloos deel aan 4 Peer Group bijeenkomsten, het Jaarcongres Finance Transformation en het Jaarcongres Controlling. Daarnaast hebben zij onbeperkt toegang tot Controlling.nl en directory met alle leden. Leden ontvangen FM Magazine en CFO Magazine en hebben toegang tot diverse “by invitation only” sessies in samenwerking met partners. Alle activiteiten zijn PE gecertificeerd (behaal 18 PE uren).

Voor meer informatie en aanmelden, ga direct naar Controlling.nl. Wij nemen na uw aanmelding contact met u op om u in de juiste Peer Group te plaatsen.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 9 april

Ja, ik bezoek dit event en word lid Log in en meld u aan