Webinar: De samenvoeging tussen het zakenleven en zingeving

Alex van Groningen

Samen met Netsuite organiseren we het webinar over “de samenvoeging tussen het zakenleven en zingeving”  met Ruben van Zwieten (Predikant en oprichter van De Nieuwe Poort op de Zuidas). Als CFO kun je je afvragen wat je hiermee moet? Ruben van Zwieten stelde ooit dat het leven niet gaat over groeiversnelling, maar juist om het teruggaan naar de kern. “Financials die hun organisatie eraan willen helpen herinneren dat er belangrijkere dingen dan geld zijn, doen er goed aan kritischer te zijn in de taal en boeken die zij kiezen. Het mag allemaal wat beeldender en poëtischer zijn dan de uitgekauwde stip aan de horizon.”

Laat je tijdens dit webinar inspireren door Ruben van Zwieten om terug te gaan naar de kern en na te denken over wat echt belangrijk. Wordt als CFO de inspirator om de organisatie te laten focussen op wat belangrijk is die dingen te doen die echt waarde toevoegen en de organisatie laten overleven op de lange termijn.

 

Spreker – Ruben van Zwieten

Predikant en oprichter van De Nieuwe Poort op de Zuidas in Amsterdam en aan het Weena in Rotterdam, huizen voor ontmoeting en inspiratie. En van zingevingshotel El Nuevo Puerto in Valencia. Verkozen als Young European Leader klas 2019: 40 mensen onder de 40 jaar. Lid van het bestuur van het VUMC Fonds, lid van het bestuur van het alzheimer- en kankercentrum Adore. Voormalig lid van de Monitoring Commissie Code Banken en voormalig adviseur van het bestuur van De Goldschmeding Foundation.

Programma
09.30 Welkom
09.35 Strart Webinar
10.30 Einde Webinar


Aanmelden 

Meld je hier aan voor het webinar.

Webinar: De samenvoeging tussen het zakenleven en zingeving
Gegevens

Begint op

9 juli 2020 - 09:30

Toegankelijk voor: Full Membership

Locatie

Online

Netherlands