In de ring met Rico Verhoeven

Alex van Groningen

Uniek tijdens FM Dag 2019 zal Rico Verhoeven een exclusieve sessie verzorgen voor de leden van het Controllers Netwerk. Als lid krijg jij de kans om te sparren met Rico. Stel vragen aan een topatleet waar je altijd al een antwoord op heb willen hebben. Wil je bij deze unieke gelegenheid zijn? Wordt dan lid van het Controllers Netwerk.

Het Controllers Netwerk biedt jou en jouw vakgenoten een uniek concept om kennis, ervaringen en opinies te delen. Wij bieden een open, kleinschalige en vertrouwelijke omgeving waar gelijkgestemde topcontrollers, financieel managers en financieel directeuren van elkaar leren en inspiratie opdoen.

Deze sessie is exclusief voor leden van het Controllers Netwerk. Wil je deelnemen aan deze bijeenkomst neem dan contact op met community manager Martise Leemhuis via 06 46216236.

Locatie
FM-dag vindt plaats op 17 april vanaf 10.00 in Fort Voordorp; Voordorpsedijk 28b, 3737 BK Groenekan.

Nog geen lid, maar wil je wel deelnemen?
Leden van het Controllers Netwerk nemen kosteloos deel aan 4 Peer Group bijeenkomsten, het FM Dag en Leadership in Finance Summit. Daarnaast ontvangen zij FM Magazine en CFO Magazine. Uiteraard krijgen leden toegang tot diverse “by invitation only” sessies in samenwerking met partners. Alle activiteiten zijn PE gecertificeerd (behaal minimaal 20 PE uren). Voor meer informatie neem contact op met community manager Martise Leemhuis via 06 46216236.

In de ring met Rico Verhoeven
Gegevens

Begint op

17 april 2019 - 09:00

Toegankelijk voor: Full Membership

Organisatoren

Full Membership

Locatie

Fort Voordorp

Voordorpsedijk 28b
Groenekan
Utrecht
Netherlands
3737 BK