Eindejaarsbijeenkomst

Alex van Groningen

Ontmoet top CFO’s tijdens het Controllers Netwerk eindejaarsdiner. Het Controllers Netwerk biedt jou en jouw vakgenoten een uniek concept om kennis, ervaringen en opinies te delen. Wij bieden een open, kleinschalige en vertrouwelijke omgeving waar gelijkgestemde topcontrollers, financieel managers en financieel directeuren van elkaar leren en inspiratie opdoen.

Tijdens het eindejaarsdiner op 24 november komen alle leden van het Controllers Netwerk bijeen op een centrale locatie in Nederland. Elke peer groep heeft zijn eigen Round Table bijeenkomst met een top CFO.

Programma
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Start Round Tables met Top CFO’s
18.00 uur Borrel
18.30 uur Diner
21.00 uur Einde bijeenkomst

Deze sessie is exclusief voor leden van het Controllers Netwerk. Door deel te nemen kun je maximaal drie PE uren ontvangen. Wil je deelnemen aan deze bijeenkomst neem dan contact op met community manager Martise Leemhuis via 06 46216236.

Locatie
Deze bijeenkomst zal in Slot Zeist plaatsvinden.

Nog geen lid, maar wil je wel deelnemen?
Leden van het Controllers Netwerk nemen kosteloos deel aan 4 Peer Group bijeenkomsten, het Leadership in Finance Summit en FM-dag. Daarnaast hebben zij onbeperkt toegang tot de E-learning Academy, ontvangen zij de nieuwsbrief en CFO Magazine. Leden hebben toegang tot diverse “by invitation only” sessies in samenwerking met partners. Alle activiteiten zijn PE gecertificeerd (behaal al jouw PE uren binnen het Controllers Netwerk). Voor meer informatie neem contact op met community manager Martise Leemhuis via 06 46216236

Voor aanmelden, ga direct naar Controlling.nl/full-membership. Wij nemen na jouw aanmelding contact met je op om jou in de juiste Peer Group te plaatsen.

Eindejaarsbijeenkomst
Gegevens

Begint op

24 november 2020 - 15:30

Toegankelijk voor: Full Membership

Locatie

Slot Zeist

Zinzendorflaan 1
Zeist
Netherlands