Controllers Netwerk bijeenkomst Vollenhoven Olie

Alex van Groningen

Dit najaar is het Controllers Netwerk te gast bij Roland Tjoeng, Group Controller bij AVIA Vollenhoven Olie. Vollenhoven Olie is een familiebedrijf welke al 123 jaar actief is in de smeerolie en brandstoffen branche. In de loop der jaren heeft Vollenhoven Olie zich ontwikkeld tot één van de grootste zelfstandige en onafhankelijke oliegroothandelaren in Nederland. Sinds 2006 is Vollenhoven Olie lid van de AVIA groep en heeft sindsdien steeds meer tankstations ondergebracht in de rood-witte AVIA kleuren.

Het Controllers Netwerk biedt jou en jouw vakgenoten een uniek concept om kennis, ervaringen en opinies te delen. Wij bieden een open, kleinschalige en vertrouwelijke omgeving waar gelijkgestemde topcontrollers, financieel managers en financieel directeuren van elkaar leren en inspiratie opdoen.

Tijdens deze bijeenkomst op 10 oktober gaan de leden van het Controllers Netwerk in gesprek met dé expert op het gebied van de impact van de snel veranderende wereld op innovatie, organisaties en leiderschap: Menno Lanting. Menno neemt ons mee in zijn nuchtere kijk op disruptie. Centraal staat de vraag: Wat betekent disruptie voor jouw organisatie en welke concrete stappen kun jij zetten naar echte vernieuwing?

Programma
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Start round table Disruptie met Menno Lanting
18.15 uur Einde round table
18.30 uur Diner
21.30 uur Afsluiting bijeenkomst

Deze sessie is exclusief voor leden van het Controllers Netwerk. Door deel te nemen kun je maximaal drie PE uren ontvangen. Wil je deelnemen aan deze bijeenkomst neem dan contact op met community manager Martise Leemhuis via 06 46216236.

Locatie
Deze bijeenkomst vindt plaats bij Goirkekanaaldijk 221, 5048 AA Tilburg. Het diner vindt plaats bij restaurant EVE, Burgemeester Stekelenburgplein 208, 5041 SC Tilburg.

Nog geen lid, maar wil je wel deelnemen?
Leden van het Controllers Netwerk nemen kosteloos deel aan 4 Peer Group bijeenkomsten, het FM Dag en Leadership in Finance Summit. Daarnaast ontvangen zij FM Magazine en CFO Magazine. Uiteraard krijgen leden toegang tot diverse “by invitation only” sessies in samenwerking met partners. Alle activiteiten zijn PE gecertificeerd (behaal minimaal 20 PE uren). Voor meer informatie neem contact op met community manager Martise Leemhuis via 06 46216236

Voor meer informatie en aanmelden, ga direct naar ControllersNetwerk.nl. Wij nemen na jouw aanmelding contact met je op om jou in de juiste Peer Group te plaatsen.

Controllers Netwerk bijeenkomst Vollenhoven Olie
Gegevens

Begint op

10 oktober 2019 - 15:30

Toegankelijk voor: Full Membership

Organisatoren

Full Membership

Locatie

Vollenhoven Olie

Goirkekanaaldijk 221
Tilburg
Netherlands
5048 AA