Controllers Netwerk Bijeenkomst (ONLINE)

Alex van Groningen

Het Controllers Netwerk zou op 18 juni te gast zijn bij VolkerWessels Telecom in Amersfoort. VolkerWessels Telecom verzorgt het gehele traject rond de aanleg van hoogwaardige digitale infrastructuur. Van analyse en ontwerp tot bouw, installatie, onderhoud en beheer. Hun ultieme doel? Optimale connectiviteit tot op de laatste vierkante centimeter. Zo maken zij leven en werken zo comfortabel mogelijk. Concern controller van VolkerWessels Telecom, Iwan van Bronkhorst geeft ons een introductie over VW waarna we met de groep aan de slag gaan met een wargame.
Gezien de situatie zal de bijeenkomst online plaatsvinden.

Tijdens het business-wargaming spel wordt een war-room nagebootst om een probleem te tackelen. Dat probleem kan zijn: een reorganisatie, een overname, een financiële tegenvaller, stroeve fusie, juridisch conflict of een concurrent die opeens jouw markt met veel financieel wapengekletter binnenmarcheert. In een aantal spelrondes breng je het probleem in kaart, leef je je in bij de tegenpartij en formuleer je actieplannen. Er gelden strikte spelregels: iedereen mag alles zeggen.

Het Controllers Netwerk biedt jou en jouw vakgenoten een uniek concept om kennis, ervaringen en opinies te delen. Wij bieden een open, kleinschalige en vertrouwelijke omgeving waar gelijkgestemde topcontrollers, financieel managers en financieel directeuren van elkaar leren en inspiratie opdoen.

Programma
16.00 Start Wargame
18.00 Einde bijeenkomst


Deze sessie is exclusief voor leden van het Controllers Netwerk. Door deel te nemen kun je maximaal drie PE uren ontvangen. Wil je deelnemen aan deze bijeenkomst neem dan contact op met community manager Michael van Asperen

Locatie
Online.

Nog geen lid, maar wil je wel deelnemen?
Leden van het Controllers Netwerk nemen kosteloos deel aan 4 Peer Group bijeenkomsten, het Leadership in Finance Summit en FM-dag. Daarnaast hebben zij onbeperkt toegang tot de E-learning Academy, ontvangen zij de nieuwsbrief en CFO Magazine. Leden hebben toegang tot diverse “by invitation only” sessies in samenwerking met partners. Alle activiteiten zijn PE gecertificeerd (behaal al jouw PE uren binnen het Controllers Netwerk). Voor meer informatie neem contact op met community manager Michael van Asperen

Voor aanmelden, ga direct naar Controlling.nl/full-membership. Wij nemen na jouw aanmelding contact met je op om jou in de juiste Peer Group te plaatsen.

Controllers Netwerk Bijeenkomst (ONLINE)
Gegevens

Begint op

18 juni 2020 - 16:00

Toegankelijk voor: Full Membership

Locatie

Online

Netherlands