Controllers Netwerk bijeenkomst (online)

Alex van Groningen

De laatste Controllers Netwerkbijeenkomst van het voorjaar zou plaatsvingen op 16 juni bij Van Wijhe Verf in Zwolle. Koninklijke Van Wijhe Verf is een onafhankelijke, Nederlandse verfproducent van onder andere de merken Wijzonol en Ralston. Een zelfstandig familiebedrijf met meer dan 100 jaar historie en een passie voor het maken van duurzame kwaliteitsverven. Producten die beschermen wat waardevol is en de wereld een beetje mooier maken. Nu en in de toekomst. De drang naar duurzaamheid en vernieuwing wordt bij Koninklijke Van Wijhe Verf van generatie op generatie doorgegeven. Het zit letterlijk in de genen en heeft het bedrijf gebracht waar het nu is.
Gezien de situatie zal de bijeenkomst online plaats vinden.

Het Controllers Netwerk biedt jou en jouw vakgenoten een uniek concept om kennis, ervaringen en opinies te delen. Wij bieden een open, kleinschalige en vertrouwelijke omgeving waar gelijkgestemde topcontrollers, financieel managers en financieel directeuren van elkaar leren en inspiratie opdoen.

Programma
16.00 uur Start round table
18.00 uur Einde round table

Deze sessie is exclusief voor leden van het Controllers Netwerk. Door deel te nemen kun je maximaal twee PE uren ontvangen. Wil je deelnemen aan deze bijeenkomst neem dan contact op met community manager Michael van Asperen.

Locatie
Online.

Nog geen lid, maar wil je wel deelnemen?
Leden van het Controllers Netwerk nemen kosteloos deel aan 4 Peer Group bijeenkomsten, het FM Dag en Leadership in Finance Summit. Daarnaast ontvangen zij FM Magazine en CFO Magazine. Uiteraard krijgen leden toegang tot diverse “by invitation only” sessies in samenwerking met partners. Alle activiteiten zijn PE gecertificeerd (behaal minimaal 20 PE uren). Voor meer informatie neem contact op met community manager Michael van Asperen.

Voor meer informatie en aanmelden, ga direct naar ControllersNetwerk.nl. Wij nemen na jouw aanmelding contact met je op om jou in de juiste Peer Group te plaatsen. 

Controllers Netwerk bijeenkomst (online)
Gegevens

Begint op

16 juni 2020 - 16:00

Toegankelijk voor: Full Membership

Locatie

Online

Netherlands