Controllers Netwerk bijeenkomst Sollas

Alex van Groningen

Op 15 oktober zijn de leden van het Controllers Netwerk te gast bij Stefan Koers, Finance director bij Sollas Holland B.V. in Wormer. Sollas is een Nederlands familiebedrijf, opgericht in 1948. Sollas levert kwalitatief hoogwaardige en innovatieve verpakkingsoplossingen. De volinslag- en banderolleermachines worden op maat gesneden en toegespitst op iedere afzonderlijke situatie. De verpakkingsmachines worden gebruikt in veel verschillende industrieën. Cosmetica en parfum, farmacie, papier, digitale media, tabaks- en zoetwaren.

Het Controllers Netwerk biedt jou en jouw vakgenoten een uniek concept om kennis, ervaringen en opinies te delen. Wij bieden een open, kleinschalige en vertrouwelijke omgeving waar gelijkgestemde topcontrollers, financieel managers en financieel directeuren van elkaar leren en inspiratie opdoen.

Na een rondleiding door het bedrijf start de round table over Cyber Security met Erik de Jong, CRO bij FOX-IT. De bijeenkomst richt zich op de trends in dreigingen, incidenten en kwetsbaarheden op het gebied van cybersecurity. Welke rol als financieel directeur of controller is voor jou weggelegd met betrekking tot Cyber Security?

Programma

15.30 uur Ontvangst
15.45 uur Start inleiding Stefan Koers + rondleiding
16.30 uur Start round table Cyber Security met Erik de Jong, FOX-IT
18.15 uur Einde round table
18.30 uur Diner
21.30 uur Afsluiting bijeenkomst

Deze sessie is exclusief voor leden van het Controllers Netwerk. Door deel te nemen kun je maximaal drie PE uren ontvangen. Wil je deelnemen aan deze bijeenkomst neem dan contact op met community manager Martise Leemhuis via 06 46216236.

Locatie
Deze bijeenkomst vindt plaats bij Sollas Holland B.V.,  Bruynvisweg 1, 1531 AX Wormer. Het diner vindt plaats bij restaurant De Swarte Walvis, Kalverringdijk 15, 1509 BT Zaandam. 

Nog geen lid, maar wil je wel deelnemen?
Leden van het Controllers Netwerk nemen kosteloos deel aan 4 Peer Group bijeenkomsten, het FM Dag en Leadership in Finance Summit. Daarnaast ontvangen zij FM Magazine en CFO Magazine. Uiteraard krijgen leden toegang tot diverse “by invitation only” sessies in samenwerking met partners. Alle activiteiten zijn PE gecertificeerd (behaal minimaal 20 PE uren). Voor meer informatie neem contact op met community manager Martise Leemhuis via 06 46216236

Voor meer informatie en aanmelden, ga direct naar ControllersNetwerk.nl. Wij nemen na jouw aanmelding contact met je op om jou in de juiste Peer Group te plaatsen.

Controllers Netwerk bijeenkomst Sollas
Gegevens

Begint op

15 oktober 2019 - 15:30

Toegankelijk voor: Full Membership

Locatie

Sollas Holland B.V.

Bruynvisweg 1
Netherlands
1531 AX Wormer