Controllers Netwerk Bijeenkomst ‘So you think you can be a CFO?’

Alex van Groningen

Heb jij het in je om financieel bestuurder te worden? Tijdens deze bijeenkomst worden de leden van het Controllers Netwerk uitgedaagd om naar zichzelf te kijken of zij het in zich hebben om een rol als CFO te bekleden.

De leden zijn deze dag te gast bij Theun van Halewijn, partner bij Heidrick & Struggles in Amsterdam. H&S is zonder meer één van de meest gerenommeerde bureau’s op het gebied van Executive Search. Wereldwijd helpen zij klanten en opdrachtgevers aan de best mogelijke oplossingen voor recruitmentvraagstukken op het gebied van groei, verbetering, werving, integratie en uitbreiding in nieuwe markten. Theun weet als geen ander welke competenties en skills iemand nodig heeft om CFO te worden en zal zijn visie met de leden delen. Aan de hand van kritische vragen komen we erachter wie van de leden van het Controllers Netwerk het in zich heeft CFO te worden.

Het Controllers Netwerk biedt jou en jouw vakgenoten een uniek concept om kennis, ervaringen en opinies te delen. Wij bieden een open, kleinschalige en vertrouwelijke omgeving waar gelijkgestemde topcontrollers, financieel managers en financieel directeuren van elkaar leren en inspiratie opdoen.

Programma
15.30 Ontvangst
16.00 Start RT: So you think you can be a CFO?
18.00 Afronding RT
18.30 Diner
21.30 Einde

Deze sessie is exclusief voor leden van het Controllers Netwerk. Door deel te nemen kun je maximaal drie PE uren ontvangen. Wil je deelnemen aan deze bijeenkomst neem dan contact op met community manager Martise Leemhuis via 06 46216236.

Locatie
Deze bijeenkomst vindt plaats bij Heidrick & Struggles, Noma House, Gustav Mahlerlaan 1244, 1081 LA Amsterdam. Het diner vindt plaats in een nabijgelegen restaurant.

Nog geen lid, maar wil je wel deelnemen?
Leden van het Controllers Netwerk nemen kosteloos deel aan 4 Peer Group bijeenkomsten, het Leadership in Finance Summit en FM-dag. Daarnaast hebben zij onbeperkt toegang tot de E-learning Academy, ontvangen zij de nieuwsbrief en CFO Magazine. Leden hebben toegang tot diverse “by invitation only” sessies in samenwerking met partners. Alle activiteiten zijn PE gecertificeerd (behaal al jouw PE uren binnen het Controllers Netwerk). Voor meer informatie neem contact op met community manager Martise Leemhuis via 06 46216236.

Voor aanmelden, ga direct naar Controlling.nl/full-membership. Wij nemen na jouw aanmelding contact met je op om jou in de juiste Peer Group te plaatsen.

Controllers Netwerk Bijeenkomst ‘So you think you can be a CFO?’
Gegevens

Begint op

2 juni 2020 - 15:30

Toegankelijk voor: Full Membership

Locatie

Heidrick & Struggles

Noma House, Gustav Mahlerlaan 1244
Netherlands
1081 LA, Amsterdam