Controllers Netwerk bijeenkomst Natuurmonumenten

Alex van Groningen

In mei is het Controllers Netwerk te gast in de prachtige omgeving van Natuurmonumenten in ‘s-Graveland. Natuurmonumenten is de vereniging voor mensen met hart voor de natuur. Zij geven de natuur in Nederland de ruimte, beschermen natuurgebieden, waardevolle landschappen en cultureel erfgoed. Zo blijft onze natuur behouden en kunnen we hier met zijn allen nog eeuwenlang van blijven genieten.

Het Controllers Netwerk biedt jou en jouw vakgenoten een uniek concept om kennis, ervaringen en opinies te delen. Wij bieden een open, kleinschalige en vertrouwelijke omgeving waar gelijkgestemde topcontrollers, financieel managers en financieel directeuren van elkaar leren en inspiratie opdoen.

De bijeenkomst start met een introductie over Natuurmonumenten met Controller Patricia Dobbe.  Daarna start de round table over Leiderschap & Narcisme met Executive Coach Arvid Buit. Executive coaching is een volwaardig en cruciaal onderdeel van de ontwikkeling van leiders, bestuurders en ondernemers. Het is één van de meest effectieve methoden om leiderschap, visie en een krachtige aanpak te ontwikkelen en realiseren. Arvids specialisatie richt zich op executives die zoeken naar de meest succesvolle vorm van leiderschap. De thema’s die hij voornamelijk behandelt hebben alles te maken met dominantie, daadkracht, visie, strategie, leiderschapspersoonlijkheden en (functioneel) narcisme.

Programma
15.00 Ontvangst
15.15 Rondleiding terrein
16.00 Introductie Natuurmonumenten Patricia Dobbe
16.15 Round Table Arvid Buit Leiderschap & Narcisme
18.00 Einde Round Table
18.30 Diner

Deze sessie is exclusief voor leden van het Controllers Netwerk. Door deel te nemen kun je maximaal drie PE uren ontvangen. Wil je deelnemen aan deze bijeenkomst neem dan contact op met community manager Martise Leemhuis via 06 46216236.

Locatie 
Deze bijeenkomst vindt plaats bij Natuurmonumenten,  Noordereinde 54B, 1243 JJ ‘s-Graveland. Het diner vindt plaats in restaurant Vlaar. Noordereinde 12, 1243 JL ’s-Graveland.

Nog geen lid, maar wil je wel deelnemen?
Leden van het Controllers Netwerk nemen kosteloos deel aan 4 Peer Group bijeenkomsten, het FM Dag en Leadership in Finance Summit. Daarnaast ontvangen zij FM Magazine en CFO Magazine. Uiteraard krijgen leden toegang tot diverse “by invitation only” sessies in samenwerking met partners. Alle activiteiten zijn PE gecertificeerd (behaal minimaal 20 PE uren). Voor meer informatie neem contact op met community manager Martise Leemhuis via 06 46216236

Voor meer informatie en aanmelden, ga direct naar ControllersNetwerk.nl. Wij nemen na jouw aanmelding contact met je op om jou in de juiste Peer Group te plaatsen.

Controllers Netwerk bijeenkomst Natuurmonumenten
Gegevens

Begint op

9 mei 2019 - 15:30

Toegankelijk voor: Full Membership

Organisatoren

Full Membership

Locatie

Natuurmonumenten

Noordereinde 54B
's-Graveland
Netherlands
1243 JJ