Controllers Netwerk bijeenkomst Mediq

Alex van Groningen

Halverwege juni is het Controllers Netwerk te gast bij Rogier Stap, Head of FP&A bij Mediq. Mediq is een belangrijke speler in de internationale gezondheidszorg. Iedere dag rekenen miljoenen patiënten én de toegewijde professionals die voor hen zorgen op de levering van medische hulpmiddelen en zorgoplossingen van Mediq. Als betrouwbare partner van patiënten, zorgprofessionals en zorgverzekeraars focust Mediq voortdurend op het verbeteren van de zorguitkomsten en de betaalbaarheid van de gezondheidszorg. Mediq heeft leidende marktposities in twaalf landen, met het hoofdkantoor gevestigd in Utrecht.

Het Controllers Netwerk biedt jou en jouw vakgenoten een uniek concept om kennis, ervaringen en opinies te delen. Wij bieden een open, kleinschalige en vertrouwelijke omgeving waar gelijkgestemde topcontrollers, financieel managers en financieel directeuren van elkaar leren en inspiratie opdoen.

Tijdens deze bijeenkomst gaan de leden van het Controllers Netwerk in gesprek met dé expert op het gebied van de impact van de snel veranderende wereld op innovatie, organisaties en leiderschap: Menno Lanting. Menno neemt ons mee in zijn nuchtere kijk op disruptie. Centraal staat de vraag: Wat betekent disruptie voor jouw organisatie en welke concrete stappen kun jij zetten naar echte vernieuwing?

Programma
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Start round table Disruptie met Menno Lanting
18.15 uur Einde round table
18.30 uur Diner
21.30 uur Afsluiting bijeenkomst

Deze sessie is exclusief voor leden van het Controllers Netwerk. Door deel te nemen kun je maximaal drie PE uren ontvangen. Wil je deelnemen aan deze bijeenkomst neem dan contact op met community manager Martise Leemhuis via 06 46216236.

Locatie
Deze bijeenkomst vindt plaats bij de Rijnzathe 10, 3454 PV De Meern. Het diner vindt plaats in restaurant Zuiver Gastvrij. Krommewetering 51, 3543 AM Utrecht. 

Nog geen lid, maar wil je wel deelnemen?
Leden van het Controllers Netwerk nemen kosteloos deel aan 4 Peer Group bijeenkomsten, het FM Dag en Leadership in Finance Summit. Daarnaast ontvangen zij FM Magazine en CFO Magazine. Uiteraard krijgen leden toegang tot diverse “by invitation only” sessies in samenwerking met partners. Alle activiteiten zijn PE gecertificeerd (behaal minimaal 20 PE uren). Voor meer informatie neem contact op met community manager Martise Leemhuis via 06 46216236

Voor meer informatie en aanmelden, ga direct naar ControllersNetwerk.nl. Wij nemen na jouw aanmelding contact met je op om jou in de juiste Peer Group te plaatsen.

Controllers Netwerk bijeenkomst Mediq
Gegevens

Begint op

13 juni 2019 - 15:30

Toegankelijk voor: Full Membership

Locatie

Mediq

de Rijnzathe 10
Meern
Netherlands
3454 PV