Controllers Netwerk bijeenkomst Ixly

Alex van Groningen

Wat is de waarde van jouw medewerker? De leden van het Controllers Netwerk zullen tijdens deze bijeenkomst bij Ixly op 30 mei met Diddo van Zand, directeur Ixly op met handvatten uit HR Analytics het antwoord vinden op deze vraag.

Ixly helpt organisaties met instrumenten en advies om HR-processen beter in te richten. Om de sessie voor jullie zo persoonlijk mogelijk te maken ontvangen jullie voorafgaand aan de sessie nog een aantal vragen en een update waarin we het topic nader toelichten.

Het Controllers Netwerk biedt jou en jouw vakgenoten een uniek concept om kennis, ervaringen en opinies te delen. Wij bieden een open, kleinschalige en vertrouwelijke omgeving waar gelijkgestemde topcontrollers, financieel managers en financieel directeuren van elkaar leren en inspiratie opdoen.

Programma
15.30 uur Ontvangst en introductie
16.00 uur Start Round Table
18.30 uur Diner
21.30 uur Afsluiting bijeenkomst

Deze sessie is exclusief voor leden van het Controllers Netwerk. Door deel te nemen kun je maximaal drie PE uren ontvangen. Wil je deelnemen aan deze bijeenkomst neem dan contact op met community manager Martise Leemhuis via 06 46216236.

Locatie
Deze bijeenkomst vindt plaats bij Ixly, Kanaalweg 19-K, 3526 KL Utrecht. Het diner vindt plaats in restaurant de Zagerij. Rotsoord 7a, 3523 CL, Utrecht. 

Nog geen lid, maar wil je wel deelnemen?
Leden van het Controllers Netwerk nemen kosteloos deel aan 4 Peer Group bijeenkomsten, het FM Dag en Leadership in Finance Summit. Daarnaast ontvangen zij FM Magazine en CFO Magazine. Uiteraard krijgen leden toegang tot diverse “by invitation only” sessies in samenwerking met partners. Alle activiteiten zijn PE gecertificeerd (behaal minimaal 20 PE uren). Voor meer informatie neem contact op met community manager Martise Leemhuis via 06 46216236

Voor meer informatie en aanmelden, ga direct naar ControllersNetwerk.nl. Wij nemen na jouw aanmelding contact met je op om jou in de juiste Peer Group te plaatsen.

Controllers Netwerk bijeenkomst Ixly
Gegevens

Begint op

23 mei 2019 - 15:30

Toegankelijk voor: Full Membership

Organisatoren

Full Membership

Locatie

Ixly

Kanaalweg 19-K
Utrecht
Netherlands
3526 KL