Controllers Netwerk bijeenkomst Heemskerk Flowers

Alex van Groningen

Een rondleiding krijgen van financieel directeur Matthijs de Ruijter bij familiebedrijf Heemskerk Flowers. Dat doet de nieuwe public finance groep van het Controllers Netwerk tijdens hun eerste bijeenkomst op 7 oktober. Heemskerk Flowers, een groothandel in bloemen en planten, is een familiebedrijf dat al bijna 50 jaar toonaangevend is in de bloemen- en plantensector. Meer dan 350 medewerkers staan iedere dag klaar om klanten te voorzien van de beste kwaliteit bloemen en planten.

Het Controllers Netwerk biedt jou en jouw vakgenoten een uniek concept om kennis, ervaringen en opinies te delen. Wij bieden een open, kleinschalige en vertrouwelijke omgeving waar gelijkgestemde topcontrollers, financieel managers en financieel directeuren van elkaar leren en inspiratie opdoen.

Na een rondleiding door het bedrijf start de round table: in control binnen de publieke sector. De bijeenkomst wordt begeleid door deskundige binnen de pubielke sector Geert Haisma. Op een creatieve manier zal Geert de leden uitdagen anders te denken en organisaties helpen hun doelstellingen te kunnen realiseren en hun maatschappelijk rendement te kunnen vergroten.

Programma
15.30 uur Ontvangst
15.45 uur Start rondleiding
16.00 uur Start round table
18.00 uur Einde round table
18.30 uur Diner
21.30 uur Afsluiting bijeenkomst

Deze sessie is exclusief voor leden van het Controllers Netwerk. Door deel te nemen kun je maximaal drie PE uren ontvangen. Wil je deelnemen aan deze bijeenkomst neem dan contact op met community manager Martise Leemhuis via 06 46216236.

Locatie
Deze bijeenkomst vindt plaats bij Heemskerk Flowers, Laan van Verhof 65, 2231 DZ Rijnsburg. Het diner vindt plaats in een nabijgelegen restaurant.

Nog geen lid, maar wil je wel deelnemen?
Leden van het Controllers Netwerk nemen kosteloos deel aan 4 Peer Group bijeenkomsten, het FM Dag en Leadership in Finance Summit. Daarnaast ontvangen zij FM Magazine en CFO Magazine. Uiteraard krijgen leden toegang tot diverse “by invitation only” sessies in samenwerking met partners. Alle activiteiten zijn PE gecertificeerd (behaal minimaal 20 PE uren). Voor meer informatie neem contact op met community manager Martise Leemhuis via 06 46216236

Voor meer informatie en aanmelden, ga direct naar ControllersNetwerk.nl. Wij nemen na jouw aanmelding contact met je op om jou in de juiste Peer Group te plaatsen.

Controllers Netwerk bijeenkomst Heemskerk Flowers
Gegevens

Begint op

7 oktober 2019 - 15:30

Toegankelijk voor: Full Membership

Locatie

Heemskerk Flowers

Laan van Verhof 65
Rijnsburg
Netherlands
2231 DZ