Controllers Netwerk bijeenkomst Groot Techniek

Alex van Groningen

Het Controllers Netwerk is op 6 oktober te gast bij Thomas de Haas, Controllers bij Groot Techniek. Tijdens deze bijeenkomst in het West-Friese Winkel krijgen de leden een rondleiding bij de groothandel in technische onderdelen. Groot Techniek richt zich hoofdzakelijk op de industrie, offshore, landbouw en visserij. Met haar ruime assortiment leveren zij wereldwijd onderdelen zoals: voor aandrijvingen, bevestigingsmaterialen, machines, hydrauliek, pneumatiek om zomaar wat te noemen. Naast verkoop richten zij zich ook op service en reparatie van compressoren, hogedrukreinigers, hydraulische slangen, cilinders en elektrisch gereedschap.

Na de introductie sluit Hans Steensma, van Military Formats in business aan bij de groep. Er zal dan een war-room worden om met de groep het business-wargaming spel te spelen. Tijdens het business-wargaming spel wordt een war-room nagebootst om een probleem te tackelen. Dat probleem kan zijn: een reorganisatie, een overname, een financiële tegenvaller, stroeve fusie, juridisch conflict of een concurrent die opeens jouw markt met veel financieel wapengekletter binnenmarcheert. In een aantal spelrondes breng je het probleem in kaart, leef je je in bij de tegenpartij en formuleer je actieplannen. Er gelden strikte spelregels: iedereen mag alles zeggen.

Het Controllers Netwerk biedt jou en jouw vakgenoten een uniek concept om kennis, ervaringen en opinies te delen. Wij bieden een open, kleinschalige en vertrouwelijke omgeving waar gelijkgestemde topcontrollers, financieel managers en financieel directeuren van elkaar leren en inspiratie opdoen.

Programma
15.00 uur Ontvangst
15.15 uur Introductie & Rondleiding Thomas de Haas
16.00 uur Start Business Wargame
18.30 uur Diner
21.30 uur Afsluiting bijeenkomst

Deze sessie is exclusief voor leden van het Controllers Netwerk. Door deel te nemen kun je maximaal drie PE uren ontvangen. Wil je deelnemen aan deze bijeenkomst neem dan contact op met community manager Martise Leemhuis via 06 46216236.

Locatie
Deze bijeenkomst vindt plaats bij Groot Techniek, Winkelerzand 3, 1731 LR Winkel. Het diner vindt plaats in een nabijgelegen restaurant.

Nog geen lid, maar wil je wel deelnemen?
Leden van het Controllers Netwerk nemen kosteloos deel aan 4 Peer Group bijeenkomsten, het Leadership in Finance Summit en FM-dag. Daarnaast hebben zij onbeperkt toegang tot de E-learning Academy, ontvangen zij de nieuwsbrief en CFO Magazine. Leden hebben toegang tot diverse “by invitation only” sessies in samenwerking met partners. Alle activiteiten zijn PE gecertificeerd (behaal al jouw PE uren binnen het Controllers Netwerk). Voor meer informatie neem contact op met community manager Martise Leemhuis via 06 46216236

Voor aanmelden, ga direct naar Controlling.nl/full-membership. Wij nemen na jouw aanmelding contact met je op om jou in de juiste Peer Group te plaatsen. 

Controllers Netwerk bijeenkomst Groot Techniek
Gegevens

Begint op

6 oktober 2020 - 15:30

Toegankelijk voor: Full Membership

Locatie

Groot Techniek

Winkelerzand 3
Netherlands
1731 LR, Winkel