Controllers Netwerk bijeenkomst CED

Alex van Groningen

De eerste bijeenkomst van het najaar vindt plaats bij CED. We zijn op 24 september te gast bij Michel Jurgens. Group Controller bij CED. De waardespecialist CED beschermt en behoudt datgene wat mensen dierbaar is. Met 1500 medewerkers in 14 Europese landen maken zij samen die belofte aan hun klanten waar. CED werkt vanuit de gedachte dat wat voor iemand van waarde is, van waarde moet blijven. Net zoals we dat voor onszelf zouden willen. Zij zijn koploper in de markt – en die positie wil CED uiteraard graag behouden.

Het Controllers Netwerk biedt jou en jouw vakgenoten een uniek concept om kennis, ervaringen en opinies te delen. Wij bieden een open, kleinschalige en vertrouwelijke omgeving waar gelijkgestemde topcontrollers, financieel managers en financieel directeuren van elkaar leren en inspiratie opdoen.

Tijdens deze bijeenkomst laat spreker Peter ten Wolde de deelnemers op een inspirerende wijze met een andere blik naar hun omgeving kijken. Peter is van oorsprong expert op het gebied van managementinformatie. Hij adviseerde meer dan 20 jaar organisaties wereldwijd over onderwerpen als rapportage, analyse en budgettering. Tegenwoordig richt hij zich op het presenteren van informatie waar de meeste mensen zich niet bewust van zijn.

Programma
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Start round table
18.15 uur Einde round table
18.30 uur Diner
21.30 uur Afsluiting bijeenkomst

Deze sessie is exclusief voor leden van het Controllers Netwerk. Door deel te nemen kun je maximaal drie PE uren ontvangen. Wil je deelnemen aan deze bijeenkomst neem dan contact op met community manager Martise Leemhuis via 06 46216236.

Locatie
Deze bijeenkomst vindt plaats bij Rietbaan 40-42, 2908 LP Capelle aan den IJssel. Het diner vindt plaats bij Restaurant de Schone Lei in Rotterdam. Adres: Plaszoom 500, 3062 CL Rotterdam. 

Nog geen lid, maar wil je wel deelnemen?
Leden van het Controllers Netwerk nemen kosteloos deel aan 4 Peer Group bijeenkomsten, het FM Dag en Leadership in Finance Summit. Daarnaast ontvangen zij FM Magazine en CFO Magazine. Uiteraard krijgen leden toegang tot diverse “by invitation only” sessies in samenwerking met partners. Alle activiteiten zijn PE gecertificeerd (behaal minimaal 20 PE uren). Voor meer informatie neem contact op met community manager Martise Leemhuis via 06 46216236

Voor meer informatie en aanmelden, ga direct naar ControllersNetwerk.nl. Wij nemen na jouw aanmelding contact met je op om jou in de juiste Peer Group te plaatsen.

Controllers Netwerk bijeenkomst CED
Gegevens

Begint op

24 september 2019 - 15:30

Toegankelijk voor: Full Membership

Locatie

CED

Rietbaan 40-42
Capelle aan den IJssel
Netherlands
2908 LP