Controllers Netwerk bijeenkomst Biohorma/A.Vogel

Alex van Groningen

Aan het einde van het voorjaar van 2019 is het Controllers Netwerk te gast bij Gert-Jan Kroezen, Business Controller bij Biohorma/A.Vogel. Biohorma is dé specialist in natuurlijke (genees)middelen. Met als grootste merk A.Vogel. Het bedrijf is toonaangevend op het gebied van natuurlijke gezondheidsvoorlichting en (genees)middelen. De informatie die Biohorma geeft is oprecht, de zelfzorgproducten die ze levert puur. Met liefde voor mens en natuur gemaakt. Elk product ondersteunt de gezondheid op haar eigen, unieke wijze. Het doel blijft echter gelijk: mensen gezond houden of weer maken.

Het Controllers Netwerk biedt jou en jouw vakgenoten een uniek concept om kennis, ervaringen en opinies te delen. Wij bieden een open, kleinschalige en vertrouwelijke omgeving waar gelijkgestemde topcontrollers, financieel managers en financieel directeuren van elkaar leren en inspiratie opdoen.

De bijeenkomst start met een unieke rondleiding door de A.Vogel tuinen. Daarna zullen we in de buitenlucht een round table sessie hebben met dé expert op het gebied van de impact van de snel veranderende wereld op innovatie, organisaties en leiderschap: Menno Lanting. Menno neemt ons mee in zijn nuchtere kijk op disruptie. Centraal staat de vraag: Wat betekent disruptie voor jouw organisatie en welke concrete stappen kun jij zetten naar echte vernieuwing?

Programma
14.45 uur Ontvangst
15.00 uur Rondleiding door de A.Vogel tuinen
16.15 uur Start round table Disruptie met Menno Lanting
18.15 uur Einde round table
18.30 uur Diner
21.30 uur Afsluiting bijeenkomst

Deze sessie is exclusief voor leden van het Controllers Netwerk. Door deel te nemen kun je maximaal drie PE uren ontvangen. Wil je deelnemen aan deze bijeenkomst neem dan contact op met community manager Martise Leemhuis via 06 46216236.

Locatie
Deze bijeenkomst vindt plaats bij de A.Vogel tuinen, Eperweg 3-5, 8084 RB Het Harde. Het diner vindt plaats in restaurant Le Papillon, Vischpoortstraat 15, 8081 EP Elburg

 

Nog geen lid, maar wil je wel deelnemen?

Leden van het Controllers Netwerk nemen kosteloos deel aan 4 Peer Group bijeenkomsten, het FM Dag en Leadership in Finance Summit. Daarnaast ontvangen zij FM Magazine en CFO Magazine. Uiteraard krijgen leden toegang tot diverse “by invitation only” sessies in samenwerking met partners. Alle activiteiten zijn PE gecertificeerd (behaal minimaal 20 PE uren). Voor meer informatie neem contact op met community manager Martise Leemhuis via 06 46216236. Voor meer informatie en aanmelden, ga direct naar ControllersNetwerk.nl. Wij nemen na jouw aanmelding contact met je op om jou in de juiste Peer Group te plaatsen.

Controllers Netwerk bijeenkomst Biohorma/A.Vogel
Gegevens

Begint op

11 juni 2019 - 14:45

Toegankelijk voor: Full Membership

Organisatoren

Full Membership

Locatie

A.Vogel tuinen, Het Harde

Eperweg 3-5
Het Harde
Netherlands
8084 RB