Controllers Netwerk bijeenkomst Beteor

Alex van Groningen

Het Controllers Netwerk reist op 9 april af naar Beteor in Eindhoven. Zij zijn daar te gast bij financieel directeur van Beteor: Gerton Dekkers. Beteor is een adviesorganisatie voor het onderwijs, de industrie en de zorg. Vanuit hun expertise op het gebied van werving & selectie in het onderwijs, interim-management in het onderwijs, persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsprogramma’s, assessments, loopbaanontwikkeling, stress en burn-out coaching, organisatieontwikkeling, teamontwikkeling en innovatie reiken zij handvatten aan zodat professionals, teams, leiders en organisaties duurzaam kunnen groeien.

Het Controllers Netwerk biedt jou en jouw vakgenoten een uniek concept om kennis, ervaringen en opinies te delen. Wij bieden een open, kleinschalige en vertrouwelijke omgeving waar gelijkgestemde topcontrollers, financieel managers en financieel directeuren van elkaar leren en inspiratie opdoen.

Programma
15.00 uur Ontvangst
15.15 uur Introductie Gerton Dekkers
16.00 uur Start round table
18.15 uur Einde round table
18.30 uur Diner
21.30 uur Afsluiting bijeenkomst

Deze sessie is exclusief voor leden van het Controllers Netwerk. Door deel te nemen kun je maximaal drie PE uren ontvangen. Wil je deelnemen aan deze bijeenkomst neem dan contact op met community manager Martise Leemhuis via 06 46216236.

Locatie
Deze bijeenkomst vindt plaats bij Beteor, Piuslaan 70a, 5614 CM Eindhoven. Het diner vindt plaats in een nabijgelegen restaurant.

Nog geen lid, maar wil je wel deelnemen?
Leden van het Controllers Netwerk nemen kosteloos deel aan 4 Peer Group bijeenkomsten, het Leadership in Finance Summit en FM-dag. Daarnaast hebben zij onbeperkt toegang tot de E-learning Academy, ontvangen zij de nieuwsbrief en CFO Magazine. Leden hebben toegang tot diverse “by invitation only” sessies in samenwerking met partners. Alle activiteiten zijn PE gecertificeerd (behaal al jouw PE uren binnen het Controllers Netwerk). Voor meer informatie neem contact op met community manager Martise Leemhuis via 06 46216236

Voor aanmelden, ga direct naar Controlling.nl/full-membership. Wij nemen na jouw aanmelding contact met je op om jou in de juiste Peer Group te plaatsen.

Controllers Netwerk bijeenkomst Beteor
Gegevens

Begint op

9 april 2020 - 15:30

Toegankelijk voor: Full Membership

Locatie

Beteor

Piuslaan 70a
Netherlands
5614 CM, Eindhoven