Controllers Netwerk bijeenkomst Disruptie

Alex van Groningen

Dit jaar trapt het Controllers Netwerk op 21 januari af met een bijeenkomst over disruptie met Menno Lanting. Menno is dé expert op het gebied van de impact van de snel veranderende wereld op innovatie, organisaties en leiderschap: Menno Lanting. Menno neemt ons mee in zijn nuchtere kijk op disruptie. Centraal staat de vraag: Wat betekent disruptie voor jouw organisatie en welke concrete stappen kun jij zetten naar echte vernieuwing?

Het Controllers Netwerk biedt jou en jouw vakgenoten een uniek concept om kennis, ervaringen en opinies te delen. Wij bieden een open, kleinschalige en vertrouwelijke omgeving waar gelijkgestemde topcontrollers, financieel managers en financieel directeuren van elkaar leren en inspiratie opdoen.

Programma
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Start round table Disruptie met Menno Lanting
18.15 uur Einde round table
18.30 uur Diner
21.30 uur Afsluiting bijeenkomst

Deze sessie is exclusief voor leden van het Controllers Netwerk. Door deel te nemen kun je maximaal drie PE uren ontvangen. Wil je deelnemen aan deze bijeenkomst neem dan contact op met community manager Martise Leemhuis via 06 46216236.

Locatie
Restaurant Dengh, Enghlaan 17 te Utrecht. 

Nog geen lid, maar wil je wel deelnemen?
Leden van het Controllers Netwerk nemen kosteloos deel aan 4 Peer Group bijeenkomsten, het Leadership in Finance Summit en FM-dag. Daarnaast hebben zij onbeperkt toegang tot de E-learning Academy, ontvangen zij de nieuwsbrief en CFO Magazine. Leden hebben toegang tot diverse “by invitation only” sessies in samenwerking met partners. Alle activiteiten zijn PE gecertificeerd (behaal al jouw PE uren binnen het Controllers Netwerk). Voor meer informatie neem contact op met community manager Martise Leemhuis via 06 46216236

Voor aanmelden, ga direct naar Controlling.nl/full-membership. Wij nemen na jouw aanmelding contact met je op om jou in de juiste Peer Group te plaatsen.

Controllers Netwerk bijeenkomst Disruptie
Gegevens

Begint op

21 januari 2020 - 15:30

Toegankelijk voor: Full Membership

Locatie

Dengh

Utrecht
Netherlands